Toimitusehdot

Yritys

Kalustekundit Oy
Kauppakatu 14 A7
40100 Jyväskylä
Y-TUNNUS: 3094759-6

Tofe Said
+358 50 526 8876

Tomi Helin
+358 40 585 6877

info@kalustekundit.fi
www.kalustekundit.fi

Maksutavat

Kalustekundien verkkokaupassa asiakkaalla on mahdollisuus valita maksutavaksi VISA, VISA Electron tai Mastercard-kortti. Toisena vaihtoehtona on Klarna Checkoutin tarjoamat maksutaparatkaisut.

Kaikki tilauksien summat ovat ilmoitettu Euroina ja ne sisältävät arvonlisäveron.

Emme veloita asiakkaalta korttimaksuista erillistä palvelumaksua.

Kalustekundit käyttävät todennettua maksupalvelinta, joka salaa kaikki maksukorttisi tiedot SSL-protokollalla (Secure Socket Layer), joka tarkoittaa sitä, että tietosi pysyvät luotettavasti suojattuina.

Rahti

Lankkupöytien toimitus tapahtuu pääsääntöisesti rahdin kuljettamana. Toimitus on lähimmälle ulko-ovelle asti rahdinkuljettajan ehtojen mukaisesti. Asiakkaan tulee tarkistaa tuotteen eheys aina heti sen saapuessa. Jos, tuotteessa on näkyviä osumia, niistä tulee aina ilmoittaa rahdinkuljettajalle, ennen kuin kuittaa lähetyksen. Toimituksessa on tärkeää, että olet valmiina vastaanottamaan ja tarkistamaan tilaamasi tuotteen sen saapuessa toimitusosoitteeseen. Rahtikuljetus kestää yleensä 1-5 arkipäivää riippuen toimitus paikkakunnasta.

Palautussoikeus

Kuluttajana sinulla on 14 päivän palautussoikeus, kun teet ostoksen Kalustekundeilta.
Palautusoikeus päättyy 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli olet tilannut useita eri tuotteita yhdellä tilauksella, mutta ne toimitetaan yksitellen, palautusoikeus alkaa viimeisen tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli tilaus koostuu useammasta lähetyksestä, palautusoikeus päättyy 14 päivän kuluttua viimeisen lähetyksen vastaanottamisesta.
Palautusoikeus tarkoittaa, että sinulla on 14 päivää aikaa ilmoittaa meille, että haluat palauttaa tilauksesi. Palauttamisesta tulee aina ilmoittaa meille sähköpostitse osoitteeseen info@kalustekundit.fi

Tilausta ei voi palauttaa kieltäytymästä vastaanottamaan lähetystä tai olla ilmoittamatta siitä lähettäjälle Kalustekundit Oy:lle. Kun, olet ilmoittanut meille, että haluat palauttaa ostoksesi, sinulla on 14 päivää aikaa lähettää tuote takaisin meille.

Palautuksesta asiakas on maksuvelvollinen palautuskustannuksien osalta sekä vastuussa mahdollisesti kuljetuksen aikana tapahtuneista vaurioista.
Tiettyjä tuotteita ei voi palauttaa tavallisella postilla, kuten: lankkupöydät, sohvapöydät, penkit jne.
Näiden tuotteiden palautuskustannusten odotetaan olevan enintään: 159,00€ sis alv 24%.

Mittatilaustuotteet

Mittatilaustuotteita ei voi palauttaa enää ostopäätöksen jälkeen. Mittatilaustuotteita ovat esimerkiksi asiakkaan valitsemien mittojen mukaan tehty lankkutuote. Tällaisissa tilauksissa veloitamme ennakkomaksuna tilauksen kokonaissummasta 50%. Tilauksen toinen osa veloitetaan toimituksen yhteydessä.

Tuotteen kunto, kun lähetät sen takaisin

Jos palauttamasi tuote on menettänyt arvoa ja se johtuu siitä, että olet käyttänyt sitä tuotteen luonteesta, ominaisuuksista ja käyttötarkoituksista poiketen, sinulle voidaan palauttaa takaisin vain osa ostosummastasi. Palautettava summa riippuu tuotteen kaupallisesta arvosta, ja joissain tapauksissa se voi tarkoittaa sitä, että saat takaisin vain toimituskulut.

Suosittelemme, että lähetät tuotteen takaisin aina alkuperäisessä pakkauksessa.

Ostosumman palautus

Jos haluat palauttaa tuotteen, saat rahasi takaisin. Mikäli kuitenkin tuotteen arvo on alentunut, vähennämme sen summan palautuksesta.
Palautamme kaikki sinulta saadut maksut, mukaan lukien toimituskulut (tämä ei kuitenkaan koske ylimääräisiä toimituskuluja, jos olet valinnut eri toimitustavan kuin halvin tarjoamamme vakiotoimitus), kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja tarkistaneet sen kunnon. Palautamme rahat samalla maksutavalla, jolla teit ostoksen.

Palautukset kirjataan seuraavasti:

Lähetä palautuksesta meille tieto sähköpostitse osoitteeseen info@kalustekundit.fi, jonka jälkeen annamme sinulle tarkemmat ohjeet palautusta varten.
Vastaanotamme vain suoraan osoitteeseen lähetetyt paketit, muussa tapauksessa vastuu on asiakkaalla.

Reklamaatio-oikeus

Tuotteen käyttöympäristön lämpötilasta, ilmankosteudesta tai niiden vaihtelusta johtuva tasapainokosteuden muutos saattaa aiheuttaa puulle tavanomaista kutistumista tai turpoamista. Kyseistä olosuhteiden aiheuttamaa puun elämistä ja tälle ominaista halkeilua, lohkeilua tai vääntyilyä ei käsitellä tuotteen sisältämänä virheenä.

Reklamaatio-oikeus ei koske vikoja tai vaurioita, jotka ovat aiheutuneet tuotteen virheellisestä käytöstä.
Jos reklamaatiosi on perusteltu, se tarkoittaa, että tuote voidaan korjata, vaihtaa taikka siitä voidaan tehdä hinnan alennus tai antaa rahat takaisin tilanteen mukaan.
Sinun on reklamoitava kohtuullisen ajan kuluessa virheen havaitsemisesta.

Jos reklamaatio on perusteltu, hyvitämme kohtuulliset toimituskulut. Tuote tulee aina lähettää takaisin asianmukaisessa pakkauksessa ja hyvin suojattuna. Muista myös säilyttää kuitti lähetyksestä, jotta voimme hyvittää toimituskulut.

Tuotteidemme toimitusajat

Käsittelemme kaikki tilaukset pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Kuitenkin tuotteiden toimitusajat vaihtelevat tuoteryhmästä riippuen.
Varastossa olevien tuotteiden lähetykset kestävät yleensä n. 2-5 arkipäivää. Tällaisten tuotteiden toimitus tehdään Postin tai muun vastaavan logistiikkaa tarjoavan yrityksen kautta. Toimitusmuoto on asiakkaan valittavana verkkokauppamme ”kassalla” kulloinkin tarjottavista vaihtoehdoista.
Erilaiset lankkutuotteet, kuten lankkupöydät, sohvapöydät ja penkit valmistamme aina tilaustuotteena asiakkaan haluamiin mittoihin (mittatilaustuote). Tällaisten tuotteiden odotettu toimitusaika on 9-12 viikkoa.

Toimitusaika on siis kuitenkin arvio, joka tarkoittaa sitä, että tilaamasi mittatilaustuote voi saapua myös aikaisemminkin. Mikäli toimitusaika venyy, Kalustekundit ottaa sinuun yhteyttä hyvissä ajoin. Teemme aina kaikkemme saadaksemme uuden erikoisvalmistetun lankkutuotteesi valmiiksi mahdollisimman pian, samaan aikaan emme kuitenkaan ole valmiita tinkimään laadusta, jota Kalustekundit edustaa.
Pidätämme oikeudet toimitustapa ja- aika muutoksiin.

Avaa chat
1
Hei! Laita meille viestiä!