YRITYS

KALUSTEKUNDIT

Kalustekundit Oy on nuori ja innovatiivinen yritys, joka erikoistuu uniikkien tammipöytien ja penkkien valmistukseen. Olemme intohimoisesti sitoutuneita tähän käsityönä tehtävään taidemuotoon, jossa yhdistyvät huolellinen suunnittelu, taidokas käsityö ja korkealaatuiset materiaalit.

Tammipuun kauneus ja ainutlaatuisuus ovat inspiroineet meitä alusta asti, ja siksi valmistamme pääpainona vain tammesta valmistettuja uniikkeja pöytiä ja penkkejä. Jokainen kappale on valmistettu käsityönä, joten jokainen pöytä tai penkki on yksilöllinen ja erilainen kuin mikään muu. Uskomme, että huolellisesti valmistetut huonekalut voivat tehdä kodista kauniin, ja tätä tavoitetta pyrimme toteuttamaan jokaisessa valmistamassamme tuotteessa.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä tuotteita, joilla on tarina ja merkitys. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja keskitymme laatuun, joten voimme taata, että pöytämme ja penkkimme kestävät vuosia ja ovat paitsi kauniita myös käytännöllisiä.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa perinnettä ja käsityöläisyhteisöä, joka arvostaa kauniita ja kestäviä huonekaluja. Meillä on ilo tehdä työtämme ja toivomme, että voimme jakaa tämän ilon asiakkaidemme kanssa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään se täydellinen lankkutuote kotiisi!

Avaa chat
1
Hei! Laita meille viestiä!