Usein kysytyt kysymykset

Lankkupöytä 2 ja 3 lankusta vaihtoehdot eivät ole liimapuuta vaan lankut näissä on valmistettu yhtenäisestä puulankusta. Lankkupöytä, ovaali ja pyöreä pöytä vaihtoehdot valmistetaan liimapuulevystä. Liimapuukantemme valmistetaan täyspitkistä leveistä lamelleista eivätkä ne ole ns. sormijatkettuja levyjä jotka koostuvat useammasta pienestä palasesta. Kaikissa lankkutuotteissamme käytämme vain massiivipuuta.
Voimme valmistaa pöydän toiveidesi mukaan. Voit halutessasi lähettää meille esimerkkikuvan haluamastasi pöydästä niin suunnittelemme pöydän sen pohjalta.
Käytämme Hollantilaisen valmistajan öljyvahoja, jotka ovat tarkoitettu pitkäkestoiseen huonekalujen kuten pöytien suojaamiseen. Pinnoitteet kestävät hyvin nesteitä ja likaa, eikä jatkuvaa pinnan öljyämistä vaadita. Pöydälle kaatuneet nesteet tulisi kuitenkin pyyhkiä mahdollisimman nopeasti pois. Valmistamiemme lankkutuotteiden puhdistus tulisi tehdä joko kostealla pyyhkeellä tai ph-neutraalilla puhdistusaineella. Jos pinnoitteen haluaa jostain syystä uusia, niin kauttamme voi tilata uudet öljyvahat. Öljyvahat ovat vesiohenteisia. Pinnoitteiden kiiltävyys on lähes matta.
Ovat. Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme pöytien suunnittelussa on se, että pöydät eivät notku. Pyrimme aina siihen, että pöytää ei saisi heilumaan edes yrittämällä. Mielestämme täysin notkumaton pöytä on osa pöydän arvokkuutta.
Vaikka päätuotteenamme on tammesta valmistetut tuotteet niin kauttamme voi halutessaan tilata myös saarnesta valmistettuja pöytiä ja penkkejä. Tässä tapauksessa tilauksen voi tehdä sähköpostitse.
Kyllä. Kaikkien lankkutuotteiden hinnat "suunnittelu" -sivulla sisältää kotiinkuljetuksen lähimmälle ulko-ovelle. Kassalla tulee valita vaihtoehto Kotiinkuljetus / Lankkutuote.
Valitettavasti meillä ei ole showroom -tilaa vielä toistaiseksi. Tämä on kylläkin suunnitelmissamme. Pystymme kuitenkin tekemään 3d -mallinnuksen haluamastasi pöydästä ja näin helpottamaan lopullisen tuotteen visualisointia.
Käyttämämme tammi on pääsääntöisesti A/B laatuista. Uskomme, että tämän laatuluokan tammi ja sen sisältämät pienet määrät oksakohtia antaa pöydille juuri sopivan määrän rustiikkisuutta. Jos haluat niin voit kuitenkin pöytää tilatessasi kirjoittaa "lisätieto" -kohtaan toiveen oksattomuudesta. Pyrimme tällöin käyttämään joko täysin oksattomia tai erittäin vähän oksia sisältäviä lankkuja / lamelleja.
Jotta pöydän pinnasta saadaan tasainen, sen mahdolliset kolot täytetään puukitillä ennen hiontaa ja pinnoitusta. Käytämme oletusarvoisesti tammen sävyistä puukittiä, mutta asiakkaan niin halutessaan voimme tehdä täytön myös mustalla kitillä.
Kun olemme tilanneet lankkutuotteillesi kuljetuksen, on logistiikka kumppanimme teihin puhelimitse yhteydessä tarkemmin toimituksen ajankohdasta. Sinulla on tässä vaiheessa mahdollisuus esittää toive sopivasta toimituspäivästä.
Avaa chat
1
Hei! Laita meille viestiä!